ViewBase - Er Qlik® Partner

ViewBase har sedan 2006 varit partner till Qlik. Vi är idag en Certified Partner Solution Provider vilket innebär att vi säljer alla programvaror från Qlik® och implementerar lösningar hos våra kunder. Som partner är vi certifierade av Qlik® inom områdena utveckling, administration och support.

Vi anpassar våra lösningar till våra kunders krav och önskemål och med vår specialistkompetens på Qliks plattform skapar vi tydliga mätetal och visualiseringar.

Vi tror att affärsnyttan för Er blir som störst när lösningen redan finns där. Därför har vi skapat lösningar inom de segment där vi anser oss vara experter.

ViewBase - Er Expertise Partner

ViewBase blev 2014, som första partner i Sverige, Expertise Partner inom branschen Retail & Services.

Vår lösning FoodView for QlikView® visar prov på vårt kunnande inom Restaurang, likaså våra lösningar vi gjort för webb- och detaljhandeln.

Vi har också mångårig erfarenhet inom energisektorn.

Vår lösning eView for QlikView® riktar sig till energibolag och fjärrvärmebolag.

Vi har också mångårig erfarenhet av resursplanering, projektledning, tidrapportering och budgetarbete och TimeView for QlikView® är ett bevis på detta.

Qlik® Sense 

Ett analysverktyg som är så intuitivt att vem som helst på ditt företag snabbt och enkelt kan skapa egna skräddarsydda rapporter och dynamiska dashboards som möjliggör analys av väldiga datamängder och ger nya, meningsfulla insikter.

QlikView®

Med QlikView får du en helt ny bild av din verksamhet genom att konsolidera relevanta data från flera källor, i en enda applikation och erbjuder självbetjänings-BI som ger affärsanvändaren möjlighet att fatta mer innovativa beslut.

QlikView® NPrinting

QlikView NPrining är ett rapportverktyg från Qlik för att skapa avancerade rapporter från QlikView till Excel, Powepoint, pdf, HTML och Word. 

Qlik® Analytics Platform 

Qlik Analytics Platform är specifikt utformad för att göra det enkelt för utvecklare att bygga datadrivna appar med den underliggande prestandan hos Qlik. OEMs och utvecklare kan utnyttja kraften i Qliks  QIX-motor (In Memory Associative Indexing Engine), med full kapacitet för ”mashups” och koppling mot APIer. Med denna plattform är utvecklare inte begränsade till specifika visualiseringsbegränsningar från en given leverantör utan kan använda verktygslådan och plattformen för att bygga vad de vill.

Qlik® Sense Desktop

Qlik Sense Desktop är Qliks gratisversion för visualisering av data. Med en intuitiv ”drag-and-drop” funktion för att upptäcka datan, visualisera den och använda storytelling i en fristående Windows-klient. Nybörjare kan komma igång genom att bara dra ett Excel-dokument direkt in i appen, eller genom att utnyttja fler datakällor som används inom verksamheten. Qlik Sense Desktop är gratis för privat och professionell användning. Det finns inga begränsningar för hur många appar som kan skapas och inga restriktioner för fildelning.

Qlik® Sense Enterprise

Qlik Sense Enterprise spänner över flera beslutsstödsbehov - rapportering och självbetjäning av visuell analys till guidad och inbyggd analys. Qlik Sense Enterprise är utformat för användarna: användare får den intuitiva upplevelsen de behöver, utvecklare får obegränsade möjligheter för att skapa och IT får centraliserad kontroll och styrning.

Qlik® Sense Cloud

Qlik Sense Cloud möjliggör delning av appar för upp till fem personer: samarbetet förbättras med möjligheten att offentligt dela interaktiva diagram via Qlik Sense Charts; och Qlik DataMarket gör det möjligt att obehindrat få tillgång till externa datakällor.Boka en demo


Stockholm
Fågelsångsvägen 17, BV
117 68 Stockholm
tel. +46 (0) 70 777 04 58

Karlstad
Våxnäsgatan 2
653 40 Karlstad
tel. +46 (0) 70 665 13 61

Uppsala
Salagatan 18 A
753 30 Uppsala
tel. +46 (0) 70 862 96 01

First Line Support
support@viewbase.se
tel. +46 (0) 70 837 37 04


© Copyright 2019 ViewBase. Producerad av Piliz
Top