ViewBase kan QlikView och Qlik Sense

 

 

Vi har lösningen!

Utöver specialistkompetens inom tillverkande industri, sjukvård och kommun, säkerhet, verksamhetsuppföljning och analys, erbjuder ViewBase unika lösningar utvecklade för bl.a. detalj- och e-handel samt energisektorn.

Vi har lösningar för restaurang (FoodView) och e-handel (Dview) vilket gjort oss till s.k. "Expertise Partner". Som Expertise Partner är vi beprövade experter och rekommenderas av systemleverantören Qlik när det finns behov av beslutsstödslösningar för restauranger eller handel.

Likaså har vi stor erfarenhet av energisektorn där vi utvecklat den mycket uppskattade lösningen eView för energi- och fjärrvärmebolag.

Vi har också mångårig erfarenhet av resursplanering, tidrapportering och budgetarbete. Vår lösning TimeView speglar vår kunskap inom dessa områden.

Vi anpassar våra lösningar efter kundens krav och önskemål och med vår kombinerade kompetens inom verksamheten och Qliks plattformar, skapar vi tydliga och uppföljningsbara mätetal och visualiseringar. Vi tror att affärsnyttan för våra kunder blir som störst när lösningen redan finns där.

ViewBase är 19 medarbetare med kontor i Stockholm och Karlstad.

 

Viewbase Solutions– en del av Combined Excellence
ViewBase Solutions är en del av Combined Excellence tillsammans med spetsbolagen Ninetech, Two, Netgain, CloudPro, SiteDirect och Smartsourcing samt intressebolaget Beebyte. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder i hela sin digitala transformation.

 

Olaf Glöersen, CEO


Stockholm
Fågelsångsvägen 17, BV
117 68 Stockholm
tel. +46 (0) 70 777 04 58

Karlstad
Våxnäsgatan 2
653 40 Karlstad
tel. +46 (0) 70 665 13 61

Uppsala
Salagatan 18 A
753 30 Uppsala
tel. +46 (0) 70 862 96 01

First Line Support
support@viewbase.se
tel. +46 (0) 70 837 37 04


© Copyright 2019 ViewBase. Producerad av Piliz
Top